Logica-200px

Logica söker Verksamhetsarkitekter med uppgiften att effektivisera  kunder inom produktion och produktframtagning.

Logica är ett ledande internationellt IT-tjänsteföretag med 41 000 medarbetare, varav 5 200 i Sverige. Vi erbjuder verksamhetsinriktade konsulttjänster, systemintegration och outsourcing till våra kunder runt om i världen, inkluderande många av Europas största företag och organisationer. Logica skapar värde genom att integrera människor, affärsverksamhet och IT. Med långsiktiga samarbeten och djup verksamhetsinsikt skapar vi innovativa lösningar för våra kunders affärsbehov. Logica är noterat på Euronext i Amsterdam (Euronext: LOG).

Logica erbjuder inom division ”Business Consulting” ett brett tjänste- och lösningserbjudande inom bl.a industriell verksamhetsutveckling med alltifrån strategisk rådgivning, lösningsförsäljning och implementation till att vi stöttar användarna och projektledare med marknadsledande metodlösningar. Detta för att hjälpa våra kunder att få ut full effekt av gjorda investeringar inom IT.

Logica Business Consulting är inne i ett expansivt skede när det gäller utveckling av våra industri-kunder där vi behöver fler medarbetare inom verksamhetsutveckling/rådgivning. Helst är du boende i Linköpingsregionen, men det viktiga för oss är rätt kompetens så boende i ”Östra Sverige” fungerar.

Därför söker vi i nu 2 st. erfarna Verksamhetsarkitekter med uppgiften att kunna effektivisera våra kunder inom produktion och produktframtagning med hjälp av rådgivning/arbetsmetodik samt ledande IT-lösningar

bild-logicaDet här tror vi du gör/är idag

  • Du är högskole- eller civilingenjör med minst 10 års arbetslivserfarenhet. Ett ”plus” är det om du även har erfarenhet från internationellt arbete/stationering.

  • Du har haft ledande befattningar med direktrapporterande personal. Meriterande är om du verkat som CTO, CIO eller motsvarande.

  • Du kan komma från en situation som ”managementkonsult” där du drivit denna typ avfrågor/projekt med påvisbara nyttoeffekter för kunden eller från en situation där du arbetat som internkonsult/rådgivare i ett större företag. Även erfarenhet/kravställning från affärssystems - projekt är meriterande.

  • Du är ambitiös och drivande som person och söker hela tiden nya sätt att utveckla och stärka ditt kunnande inom nödvändiga kunskapsområden med ambitionen att vara en nyckelspelare och få känna att både du själv och din omgivning utvecklas.

  • Det är meriterande om du har erfarenhet från konsultbranschen men det är inte en förutsättning.

  • Du är affärsorienterad och vill arbeta i en roll där försäljning och vidareutveckling av uppdragen är en naturlig del av kunddialogen.

Vi vill att Du som söker till oss har förmågan att agera konsult- och affärsmässigt. Du är positiv, entusiasmerande, lösningsorienterad och drivande. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar, och därigenom effektivisera kundens verksamhet.

Du kommer till en arbetsplats där vi verkar i spännande uppdrag för landets största företag. Med 41 000 kollegor i fem världsdelar och med 5 200 medarbetare på 30 orter i Sverige, vågar vi lova inspirerande möten för utveckling och framsteg.

Rekrytering sker löpande och ansökningar hanteras med full sekretess.

växa rekrytering

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till info@vaxarekrytering.se

Rekryteringen sker i samarbete med VÄXA Rekrytering AB som är specialiserade på ingenjörsrekrytering inom Industri och IT.

VÄXA Rekrytering AB – Av Ingenjörer För Ingenjörer