Provanum-200px

Gudmund Israelsson Ingenjörsbyrå AB är ett expansivt arkitekt- och konstruktionskontor med placering av huvudkontor i centrala Linköping samt filial i Stockholm och Göteborg. Företaget arbetar med konsultuppdrag inom byggbranschen. Våra kunder är allt från stat och kommun till den privata byggherren. För närvarade så är vi ca 15 anställda och är i behov av förstärkning på vårt kontor i Göteborg.

Gudmund Israelsson Ingenjörsbyrå AB söker en erfaren Byggnadskonstruktör.

bild-logica

Vi söker en driftig gruppledare till vår expanderande konstruktionsavdelning. Vi erbjuder ett kreativt och intressant jobb i en positiv miljö.

Personliga egenskaper:
Som Gruppledare/Konstruktion kommer du att ansvara för och utveckla konstruktionsavdelningen med idag 4 anställda till ca 10 anställda på några års sikt.

I din roll ingår att utföra statiska beräkningar och konstruktionsritningar, att arbeta som handläggare och övergripande projektchef, där du ansvarar för schemaläggning av samtliga projekt inom din avdelning.

Du kommer att ansvara för kundprojekt, samt ha kontakt med andra projektörer, entreprenörer och nära samarbete med alla kontor inom företaget, så det ställs höga krav på dig både internt och externt vad det gäller servicenivå.

Hos oss använder du dig av bl.a. verktygen AutoCAD, Revit och Strusoft.

Personliga egenskaper:
- du är en tydlig och synlig ledare med förmåga att stimulera och engagera dina medarbetare
- är noggrann och strukturerad
- arbetar självständigt så väl som i grupp med stort ansvarskännande

Vi söker dig som:
- är initiativrik och självständig
- vill ta ansvar för projekt- behärskar AutoCAD, Revit och Strusoft
- behärskar både betong-, stål- och träkonstruktioner
- är konstruktör med 10 års erfarenhet varav 5 som handläggare
- är utbildad civilingenjör inom väg/vatten med inriktning mot konstruktion eller motsvarande

ANSÖKAN
Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer info om tjänsten kontakta Stephan Adner på 0723 13 00 19. Din ansökan skickar du till stephan.adner@vaxarekrytering.se och märk med “Byggnadskonstruktör / Gruppledare, GIAB”.

Rekryteringen sker i samarbete med VÄXA Rekrytering AB som är specialiserade på ingenjörsrekrytering inom Industri och IT.

VÄXA Rekrytering AB – Av Ingenjörer För Ingenjörer

vaxa-285x100px