Provanum-200px

Gudmund Israelsson Ingenjörsbyrå AB är ett expansivt arkitekt- och konstruktionskontor med placering av huvudkontor i centrala Linköping samt filial i Stockholm och Göteborg. Företaget arbetar med konsultuppdrag inom byggbranschen. Våra kunder är allt från stat och kommun till den privata byggherren. För närvarade så är vi ca 15 anställda och är i behov av förstärkning på vårt kontor i Linköping. Vi erbjuder ett kreativt och intressant jobb i en positiv miljö.

Gudmund Israelsson Ingenjörsbyrå AB söker en Arkitekt med chefspotential.

bild-logica

Dina arbetsuppgifter:
Arbetet innebär att ta fram arkitekthandlingar i form av ritningar, beskrivningar och förteckningar m.m.

Du kommer att ansvara för projekt, samt ha kontakt med andra projektörer, entreprenörer och nära samarbete med alla kontor inom företaget, vara behjälplig mot kund och hålla en hög servicenivå.

Hos oss använder du dig av bl.a. AutoCAD och Revit

Personliga egenskaper:
- är noggrann och strukturerad
- arbetar självständigt så väl som i grupp med stort ansvarskännande

Vi söker dig som:
- är initiativrik och självständig
- vill ta ansvar för projekt
- behärskar AutoCAD, Revit och Strusoft
- är arkitekt med minst 5 års erfarenhet
- vill växa in i ett eget chefsansvar för en egen grupp

ANSÖKAN
Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer info om tjänsten kontakta Stephan Adner på 0723 13 00 19. Din ansökan skickar du till stephan.adner@vaxarekrytering.se och märk med “Arkitekt / GIAB”.

Rekryteringen sker i samarbete med VÄXA Rekrytering AB som är specialiserade på ingenjörsrekrytering inom Industri och IT.

VÄXA Rekrytering AB – Av Ingenjörer För Ingenjörer

vaxa-285x100px