Logica-200px

Validus vill växa med dig!

Validus Engineering AB är en av Nordens ledande och mest erfarna leverantörer av tekniska beräkningar och simuleringsintensiv produktutveckling. Vår verksamhet präglas av både ett starkt engagemang för våra kunder och uppdrag såväl som en mycket hög kunskapsnivå.
Vi har haft en gynnsam tillväxt och prioriterats som en långsiktig partner till våra uppdragsgivare. Vi vill nu fortsätta att växa och söker därför förstärkning till vårt kontor i Kista/Stockholm. På kundlistan finns bl.a stora internationellt namnkunniga företag, främst inom den danska och norska off-Shore-industrin men våra uppdrag utför vi företrädesvis på vårt eget kontor.  

Vi söker ytterligare en CSM specialist till vårt kontor i Kista, Stockholm

Vår bild av dig som söker är att du:

  • Är civilingenjör (mekanik, maskin, flyg alt fysiker/numeriker eller liknande) , teknisk licentiat eller teknisk doktor inom relevant ämnesområde med minst 5 års erfarenhet.

  • Har ett stort intresse och kunskap inom strukturdynamik och gärna inom områden såsom utmattning och lastkapacitet.

  • Har erfarenhet från arbete med ANSYS, LSDYNA , ABAQUS, COMSOL eller liknande FEM-program.

  • Meriterande är erfarenhet från konsultverksamhet, projektledning samt kunskap inom CAD och konstruktion.

  • Talar/skriver flytande, obehindrat, teknisk svenska och engelska.

  • Är en god kommunikatör som gärna diskuterar tekniska frågor på ett sätt som framhäver dina kunskaper och att kunden känner att du är en god och engagerad lyssnare.

På Validus anser vi det som viktigt att du ser dig som en prestigelös, engagerad lagspelare och att du bär med dig dessa värderingar såväl på kontoret som i kundsammanhang.

Välkommen till oss!

växa rekrytering

Är du denna person så hoppas vi du är intresserad av vår tjänst som CSM-specialist.

Vänligen skicka din ansökan, snarast möjligt till stephan.adner@vaxarekrytering.se och märk den i ämnesraden med ”Validus-CSM”.

Har du frågor så kontakta gärna Stephan Adner,
VÄXA Rekrytering, på telefon 0723-130019

Rekryteringen sker i samarbete med VÄXA Rekrytering AB som är specialiserade på ingenjörsrekrytering inom Industri och IT.

VÄXA Rekrytering AB – Av Ingenjörer För Ingenjörer