Logica-200px

Validus vill växa med dig!

Vår medarbetare Martin fortsätter mot nya spännande uppdrag inom bolaget och därför behöver vi nu hitta hans efterträdare.
Vill du arbeta i ett väletablerat och starkt positionerat bolag där vi, sedan 10 år, är Skandinaviens ledande återförsäljare av Autodesk Simulation CFD (tidigare kallat CFdesign). I så fall är vi rätt arbetsplats för dig!

Validus Engineering AB är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska beräkningar och simuleringsintensiv produktutveckling. Vi har en bred mix av kunder i Norden och vår uppdragsmängd ökar stadig. Trots intensiv rekrytering är vi fortfarande inte ikapp kundernas efterfrågan på våra tjänster. 

Vi söker nu applikationsingenjör för Autodesk Simulation CFD till vårt kontor i Staffanstorp

  • Som applikationsingenjör kommer du att jobba med att förbereda och förevisa säljmaterial inom strömningsberäkning och fungera som teknisk expert för kunder i både försäljningsprocessen och med efterföljande kundsupport och utbildning. Strömningsberäkningarna kommer att utföras med Autodesk Simulation CFD, mot kundens befintliga 3D-CAD system för att demonstrera kundnyttan. Tjänsten kan också innebära skarpa konsultprojekt för dig i samarbete med blivande och befintliga kunder.

  • Du talar flytande- och skriver obehindrat teknisk svenska och engelska.

  • Du är en god kommunikatör som gärna diskuterar tekniska frågor på ett sätt som framhäver dina kunskaper och att kunden känner att du är en god och engagerad lyssnare.

På Validus anser vi det som viktigt att du ser dig som en prestigelös, engagerad lagspelare och att du bär med dig dessa värderingar såväl på kontoret som i kundsammanhang.

Välkommen till oss!


växa rekrytering

Är du denna person så hoppas vi du är intresserad av denna tjänst.

Vänligen skicka din ansökan, snarast möjligt, till info@vaxarekrytering.se och märk den i ämnesraden med ”Validus-applikation”.

Har du frågor, kontakta gärna Stephan Adner tel: 0723-130019 eller Dick Nyström tel: 0763- 369369 på VÄXA Rekrytering.

Rekryteringen sker i samarbete med VÄXA Rekrytering AB som är specialiserade på ingenjörsrekrytering inom Industri och IT.

VÄXA Rekrytering AB – Av Ingenjörer För Ingenjörer