Logica-200px

1 st. Teknikkonsult inbyggda system till Jönköping

Vi på Prevas vill växa med fler medarbetare/specialister inom inbyggda system…. Nu söker vi ytterligare en teknikkonsult till vårt Jönköpingskontor

Med spetskompetens inom inbyggda system och industriell IT bidrar Prevas med innovativa lösningar som skapar tillväxt. Prevas startades 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge, Förenade Arabemiraten och Indien med drygt 600 medarbetare. Prevas är börsnoterade sedan 1998, NASDAQ OMX nordiska börs Stockholm.

bild.binerDu som söker:

  • Har minst 3-5 års erfarenhet från projekt inom ”inbyggda system”. Gärna från flera olika projekt.
  • Är civilingenjör med examen från något av områdena Y, D, IT, MT eller motsvarande. Även en högskoleingenjörsexamen från LiTH mot nämnda områden fungerar. 
  • Är svensk medborgare tillika född i Sverige (viktigt beroende på våra uppdrag)
  • Har dokumenterad erfarenhet på något eller några områden där dessa nyckelord känns igen…. C/C++, C#, Ada, Java, Erlang, FPGA, DSP, Linux, RTOS och Scrum.
  • Hanterar engelska i både tal och skrift på ett naturligt sätt

Hos oss erbjuder vi möjligheten att prova på och utvecklas inom många utmanande områden, såväl ute hos våra kunder som på hemmaplan. Vi har plats både för dig som är expert inom mjuk- eller hårdvara och dig som är mer av en generalist och vill utvecklas i en ny riktning. Har du viljan så hjälper vi dig att utvecklas! Vi erbjuder en dynamisk och kreativ miljö där vi värdesätter engagerade medarbetare med fokus på att vilja göra ”det lilla extra” i projekten och för att få nöjda kunder. Vi har flera gånger vunnit priser för innovativa lösningar vilket stimulerar oss att hela tiden utveckla oss både som bolag och gentemot våra kunder.

Vill du växa som person?

I så fall ber vi dig kontakta oss för ett möte och fortsatt dialog!

Välkommen!

växa rekrytering

Sista ansökningsdag är 2012-11-26.

Hantering av ansökningar hanteras fortlöpande.

Skicka din ansökan till info@vaxarekrytering.se och märk den med ”Prevas-Teknikkonsult”.

Kontaktperson för frågor är Dick Nyström +46 763 369 369.

Rekryteringen sker i samarbete med VÄXA Rekrytering AB som är specialiserade på ingenjörsrekrytering inom Industri och IT.

VÄXA Rekrytering AB – Av Ingenjörer För Ingenjörer