Logica-200px

1 st Teknikkonsult/ledare Inbyggda system till Jönköping.

Vi på Prevas vill växa med fler medarbetare / specialister inom inbyggda system…Nu söker vi till Jönköping en teknikkonsult med ledarambitioner!

Med spetskompetens inom inbyggda system och industriell IT bidrar Prevas med innovativa lösningar som skapar tillväxt. Prevas startades 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge, Förenade Arabemiraten och Indien med drygt 600 medarbetare. Prevas är börsnoterade sedan 1998, NASDAQ OMX nordiska börs Stockholm.

bild.jobbDu som söker:

  • Har minst 3-5 års erfarenhet från projekt inom ”inbyggda system”. Gärna från flera olika projekt.
  • Är civilingenjör med examen från något av områdena Y, D, IT, MT eller motsvarande. Även en högskoleingenjörsexamen från LiTH mot nämnda områden fungerar. 
  • Är svensk medborgare tillika född i Sverige (viktigt beroende på våra uppdrag)
  • Har dokumenterad erfarenhet på något eller några områden där dessa nyckelord känns igen…. C/C++, C#, Ada, Java, Erlang, FPGA, DSP, Linux, RTOS och Scrum.
  • Hanterar engelska i både tal och skrift på ett naturligt sätt

Du som sökande ska här se en roll där du har möjlighet att utveckla både dig själv och kunderna i Jönköpingsregionen utifrån inbyggda system. Som person är det viktigt för oss att du, förutom teknikkunnandet, även har ledaregenskaperna och en naturlighet och engagemang i kunddialogen. Vi hoppas att du som söker värderar en arbetsgivare som ser lika långsiktigt på sina medarbetare som på sina kundrelationer. Hos Prevas uppmuntrar vi ett aktivt fritidsliv och att du som konsult/ledare har ett etablerat nätverk i regionen.

Är du den här personen ber vi dig kontakta oss för ett möte och fortsatt dialog!

Välkommen!

växa rekrytering

Sista ansökningsdag är 2012-11-26.

Hantering av ansökningar hanteras fortlöpande.

Skicka din ansökan till info@vaxarekrytering.se och märk den med ”Prevas-Teknikkonsult-ledare”.

Kontaktperson för frågor är Dick Nyström +46 763 369 369.

Rekryteringen sker i samarbete med VÄXA Rekrytering AB som är specialiserade på ingenjörsrekrytering inom Industri och IT.

VÄXA Rekrytering AB – Av Ingenjörer För Ingenjörer