NTItop

BIM-specialist till NTI CADcenter

NTI CADcenter letar efter dig som är lika vass på BIM som på Revit.

På NTI CADcenter får du jobba med marknadens starkaste produktutbud inom BIM (Building Information Modelling) samt ett unikt nätverk av strategiska samarbetspartners. Här satsas det på dig som medarbetare och du erbjuds en spännande roll där du tar din CAD-kompetens till en rådgivande och konsultande nivå. Visar du på vilja får du successivt axla mer ansvar, har möjligheten att specialisera dig inom vissa områden samt har möjligheten att jobba mer internationellt. Det är stor efterfrågan på våra produkter och tjänster som nu utvecklas i snabb takt. För rätt person finns flera karriärvägar inom företaget. Arbetet är dynamiskt, du får frihet under ansvar samt jobbar tillsammans med ett engagerat gäng som ställer upp för varandra.

NTIStor

INFORMATION OM TJÄNSTEN
I rollen som BIM-specialist kommer du att ta en expertroll inom disciplinerna Arkitekt, Konstruktion eller Installation och fungera som konsult och rådgivare mot kunderna. Din roll blir att aktivt bevaka marknadens behov och ansvara för att kontinuerligt vidareutveckla erbjudandet till kunderna. För att du hela tiden ska ligga i framkant erbjuds du löpande fortutbildning, såväl internt som hos våra leverantörer. Självklart får du initialt en grundlig introduktion i arbetet. 

Vi söker ytterligare en driven konstruktör/produktutvecklare till vårt kontor i Staffanstorp

START:

Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid


OMFATTNING:

Heltid, tillsvidare


PLATS:

Stockholm

DU KOMMER TILL EXEMPEL ATT

  • Genomföra utbildningar, produktpresentationer och förstudier
  • Arbeta med användarstöd gentemot kunderna
  • Ta fram rapporter och kursmaterial

VI SÖKER DIG SOM

  • Är högskoleingenjör med inriktning mot bygg eller motsvarande
  • Har erfarenhet från byggprojektering med BIM och Revit eller motsvarande
  • Har stort intresse och fallenhet för teknik och metodik
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
  • Har körkort

Vi tror att du idag kanske arbetar som CAD/BIM-ansvarig och känner att du vill ta ett steg till. Ett steg som innebär att du får fördjupa dig ytterligare och hjälpa fler att utveckla sina BIM-miljöer. Det är viktigt att du är en social person som gillar att jobba mycket ute tillsammans med NTI CADcenters kunder och leverantörer. Du har en stark vilja och ett driv att lyckas och blir belönad för prestation. Vidare har du ett utvecklingsfokus och lägger stor vikt vid kvalitetsmedvetenhet och struktur i ditt jobb.

NTIkontor

OM NTI CADCENTER
NTI CADcenter är en av Autodesks ledande återförsäljare i Europa. Vi omsätter 330 MSEK och är 150 medarbetare på 18 kontor i Sverige, Norge och Danmark. Som nära partner med Autodesk sedan 1985 levererar vi marknadsledande CAD/BIM-lösningar till kunder inom byggbranschen, tillverkandeindustri och processindustri. NTI CADcenter är auktoriserad Autodesk Goldpartner, Microsoft Gold Certified Partner och Intel® Channel Partner. Vi brinner för att göra våra kunder nöjda! Läs mer på www.nticad.se.

Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult Stephan Adner på Växa Rekrytering, stephan.adner@vaxarekrytering.se som är ansvarig för denna rekrytering.

växa rekrytering

Rekryteringen sker i samarbete med VÄXA Rekrytering AB som är specialiserade på ingenjörsrekrytering inom Industri och IT.

VÄXA Rekrytering AB – Av Ingenjörer För Ingenjörer