Logica-200px

Är du Konstruktör? Då söker vi dig!

Combitech är ett av Sveriges största konsultbolag som kombinerar teknik, miljö och säkerhet. Företaget har 1200 medarbetare på 25 orter i Sverige och Norge.

ModelBasedDefinition

Din roll:

Vi har ett stort behov av mekanikkonstruktörer för att möta våra befintliga och kommande kunduppdrag. Du kommer att arbeta som teknisk konsult för Combitech AB med placering på vårt kontor, eller hos våra kunder i Linköpings- och Norrköpingsregionen. Vi erbjuder dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter samt en långsiktig och engagerad arbetsgivare.

På Combitech har vi regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i olika branscher. Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. En naturlig del av din vardag är Combitech Learning Lab – vår unika miljö för kompetensutveckling som bygger kunskap och erfarenhet på kort tid. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. Som konsult på Combitech tar din utveckling aldrig slut. Vi erbjuder dig stora möjligheter, oavsett om du jobbat ett år eller redan är expert. Hur just din roll kommer att se ut anpassas efter utbildning, erfarenhet, ambition och intresse.

Dina kvalifikationer:

Vi förväntar oss att du har en relevant utbildning för att lyckas i ditt arbete som konstruktör. För de här tjänsterna är det en förutsättning med tidigare arbetserfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i CAD-verktyg, t.ex. Catia V5, NX eller Pro-Engineer. På det personliga planet är det viktigt att du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning och tar gärna egna initiativ samt är inte rädd för att anta nya utmaningar.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan du vara rätt person för oss.

Välkommen med din ansökan!

Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!

växa rekrytering

Skicka din ansökan till info@vaxarekrytering.se och märk den med ”CAB-Konstruktör”.

Kontaktperson för frågor är Dick Nyström (+46 763 369 369 ).

Rekryteringen sker i samarbete med VÄXA Rekrytering AB som är specialiserade på ingenjörsrekrytering inom Industri och IT.

VÄXA Rekrytering AB – Av Ingenjörer För Ingenjörer