Logica-200px

Beräkningsingenjörer sökes!

Combitech är ett av Sveriges största konsultbolag som kombinerar teknik, miljö och säkerhet. Företaget har 1200 medarbetare på mer än 20 orter i Sverige och Norge.

Din roll:
Efterfrågan på duktiga beräkningsingenjörer är stor och vi behöver nu förstärka vår mekanikgrupp i både Linköping och Norrköping med flera engagerade och skickliga medarbetare. Våra kunder finns inom flera olika branscher. I rollen som konsult och beräkningsingenjör har du möjlighet att arbeta med olika uppgifter beroende på din kompetens, vilja och ambition. Du ges möjligheten att lära känna många nya människor och får i och med detta en unik inblick på flera olika företags beräknings- och utvecklingsavdelningar.

ingenjör

Dina kvalifikationer:
Vi söker erfarna beräkningsingenjörer som arbetat med hållfasthet eller CFD i något eller ett antal år. Det är meriterande om du jobbat med programvaror som ABAQUS, ANSYS, LS-DYNA, COMSOL, Hypermesh eller liknande.

Vi ser att du som söker denna tjänst har ett stort intresse inom strukturmekanik och flödesanalys

Som person är du kreativ, noggrann och engagerad i arbetet samt lätt att samarbeta med. Analytisk läggning samt fallenhet och intresse för beräkningar är viktiga egenskaper. Då vårt arbete sker i nära samarbete med externa kunder och partners är goda kunskaper i engelska (tal och skrift) viktigt. Tjänsten kräver svenskt medborgarskap, och i vissa fall även att du är född i Sverige. Det är viktigt att du talar flytande svenska och är van att språket såväl i skrift som i tal. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan du vara rätt person för oss. Urvalet sker löpande

Tillsättning av tjänsterna sker fortlöpande, så skicka in din ansökan redan idag!

växa rekrytering

Kontakta gärna oss på VÄXA Rekrytering med frågor om denna tjänst!
Du når oss på  013-344 11 44.

Maila din ansökan till info@vaxarekrytering.se och märk den med ” CAB-beräkning”.

VÄXA Rekrytering AB – Av Ingenjörer För Ingenjörer