Logica-200px

Atea söker konsultchef till sin Datacenter-grupp!

Placeringsort: Linköping alternativt Norrköping

Vi på Atea söker nu en engagerad konsultchef till ett av våra team i Östergötland. På Atea Östergötland är vi ca 70 medarbetare med kontor i Linköping, Norrköping och Nyköping. Vi är expansiva och vill träffa dig som vill vara med och leda vårt arbete med fortsatt tillväxt inom regionen. Med drivkraft och passion säkerställer du att vår DC-gruppering tar nästa steg i sin utveckling. Atea Östergötland har en stor kundspridning inom såväl offentlig- som privat sektor.

Arbetsuppgifter

Som konsultchef ansvarar du för att leda, inspirera, engagera och utveckla gruppen och individerna. Du har fullt resultatansvar och personalansvar för din del av verksamheten med därtill hörande arbetsuppgifter. I ditt dagliga arbete ingår även att utveckla affärsrelationer med såväl befintliga som nya kunder och leverantörer. I rollen som konsultchef ingår även ett leveransansvar för projekt och uppdrag inom Datacenter-erbjudandet. Dina medarbetare finns både i Linköping och Norrköping varför du kommer att vistas mycket på båda dessa kontor.

Erfarenhet och utbildning

Du har tidigare erfarenhet av arbete inom konsultbranschen och minst 3 års dokumenterad erfarenhet av ledande befattningar. Erfarenhet av arbete inom Datacenter-lösningar är meriterande. För att lyckas i rollen behöver du kunna skapa dig en god förståelse för Ateas hela erbjudande. Du har akademisk utbildning eller motsvarande och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du talar naturligt svenska och hanterar engelska i både tal och skrift.

Personlighet

Du som person har goda ledaregenskaper med ett coachande förhållningssätt. Du är social och är affärsmässig med ett naturligt teknisk intresse. Det är inte nödvändigt att du är kunnig inom Datacenter men du ska ha en hög vilja att förstå och ta till dig områdets erbjudande. Ditt arbetssätt präglas av högt engagemang och du har förmågan att entusiasmera och engagera din omgivning. Som person trivs du med att arbeta med mycket kvalificerade medarbetare och kunder, samt har förmågan att se helheten. Du har ett resultatinriktat synsätt med fokus på medarbetare och affärer.

Atea erbjuder

Du kommer till en stimulerande och entusiasmerande företagskultur med en modern arbetsmiljö. Vi vill att våra medarbetare trivs och uppmuntrar och medverkar därför till att både formella och informella aktiviteter genomförs. För oss är det viktigt att arbetet innebär goda utvecklingsmöjligheter med spännande och kreativa utmaningar. Atea lägger stor vikt på den personliga utvecklingen och erbjuder de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv, och därigenom vår verksamhet och våra kunder. Hos oss hittar du flera av de absolut mest erfarna och kunniga konsulterna i branschen, liksom en bra blandning mellan seniora och yngre medarbetare.
Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar: -Vi brinner för det vi gör. -Vi tar personligt ansvar. -Vi sätter laget före jaget.

Välkommen till oss med din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Dick Nyström, VÄXA
Mobil: 0763-369 369

I denna rekrytering samarbetar vi med VÄXA Rekrytering AB som är specialiserade på rekrytering av Ingenjörer och ledare inom IT-sektorn och Industrin.

växa rekryteringHantering av ansökningar hanteras fortlöpande. Skicka din ansökan till info@vaxarekrytering.se och märk den med ”Atea-KC”.

 

VÄXA Rekrytering AB – Av Ingenjörer För Ingenjörer